Aanschaffen van Bedrijfskleding

Steeds meer bedrijven schaffen Bedrijfskleding aan, dit gebeurt om verschillende redenen zoals hygiëne en veiligheid maar ook uit professionaliteit en uitstraling die het weergeeft tegenover de klanten. Bij het bedrijf waar ik werkzaam ben hebben we sinds kort ook weer nieuwe werkkleding gekregen die geheel op maat is gemaakt en uniek is borduurt met ons logo er op. We hadden het al eerder in vergaderingen over gehad dat we professionele kleding moesten gaan dragen maar er kwam vaak niks van terecht tot dat we een nieuwe baas kregen die het realiseerde.Collectie-Casual-300x189 (1)

Fijner werken

Sinds we een paar weken de nieuwe Bedrijfskleding dragen die uniek is ontworpen voor ons werken we allemaal een stuk fijner en voelen we ons echt serieus genomen, ook komt het veel professioneler over tegenover klanten en gasten. We hebben al veel positieve reacties gekregen van mensen waar we dagelijks contact mee hebben en die zeggen ook dat het er veel beter uit ziet op de werkvloer, dit voelt altijd goed om te horen natuurlijk. We zijn het bedrijf van Suit up Now echt dankbaar voor al het werk dat ze voor ons hebben gedaan om de werkkleding in orde te maken.

Toekomst

In de toekomst zullen we nog langer met dit soort unieke werkkleding blijven werken en voorlopig zijn we hier meer als tevreden mee, pas wanneer deze prachtige kleding weer te oud word gaan we het weer veranderen en zullen we uiteraard weer de hulp van Suit up Now inschakelen voor een stel nieuwe werkkleding pakketten!Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding-copy-300x189