Dankzij Capital Advertising Amsterdam hebben we weer genoeg werk

BtE8WbCCcAAY-lv (1)Dankzij Capital Advertising Amsterdam hebben we weer genoeg werk

 

We hebben helaas een tijdje gehad dat het niet zo goed ging met het werk en dat we dan toch een manier moesten vinden om het toch drukker te krijgen. De laatste oplossing die we hadden dat was toch wel zo snel mogelijk in contact komen met Capital Advertising Amsterdam. Hun zouden er wel voor zorgen dat er reclame van mijn bedrijf langs de weg kwam te staan waardoor de mensen steeds meer naar mijn website zouden linken om daar de verkopen uit te halen en zo ervoor te zorgen dat we het een stuk drukken zouden krijgen ongeacht wanneer. Nu dat we al een tijdje klant zijn bij Capital Advertising Amsterdam weten we pas weer dat het een stuk sneller kan gebeuren als dat we zelf hadden gedacht. De snelheid die hun leveren aan het bouwen van de reclame langs de weg scheelt het mij een hoop tijd en ook de stress. Zelf hoef ik nu namelijk geen moeite meer te doen om de reclame online te krijgen en zo de verkopen een stuk hoger te houden dan dat het voorheen was. Ik heb nu een stuk meer rust omdat ik alle vragen via het internet gewoon netjes kan beantwoorden zonder dat ik er gewoon te weinig tijd voor heb. Capital Advertising Amsterdam heeft ervoor gezorgd met het regelen van de reclame dat ik de klanten weer op peil heb en zo ook de verkopen hoger heb als dat ik zelf had verwacht.