Dankzij CICERO LawPack mijn administratie correct op orde

Cicero-300x160Ik als ondernemer blijf graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van administratie. Zo ben ik via het internet CICERO LawPack op het spoor gekomen en verbaasd over het gemak van het internet. Deze ontwikkeling is voor iedereen als ondernemer een voordeel aangezien je zelf vrij weinig hoef te doen. Het systeem zorgt er onder andere voor dat uw relatiebeheer up to date blijft, ook uw facturatie kunt u ermee beheren. Dit scheelt u zelf enorm veel tijd en energie, u bent hiermee ook verzekerd van een snelle afhandeling van uw facturatie’s. Dit systeem kunt u zonder problemen zelf beheren door het bestand aan te schaffen via het internet. Ikzelf twijfelde in de eerste instantie wel, bestel nooit wat via het internet, toch had ik hiermee een goed gevoel.

Overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen.Cicero-Lawpack-1024x716

Het is haast niet te begrijpen dat CICERO LawPack nog geen begrip is bij alle ondernemers. Ik gebruik het nu een tijdje en merk dat het mij enorm veel tijd scheelt. Mocht er een klant zijn die niet tijdig een betaling voldoet krijgt diegene automatisch bericht ter herinnering. Voor mij blijft het duidelijk en overzichtelijk en weet ik precies wanneer er een rekening is voldaan. Maandelijks ontvangt u een overzicht waaruit u kunt zien welke betalingen zijn voldaan en welke nog gebeuren moet. Niet alleen voor facturatie’s kunt u het programma gebruiken, ook voor uw boekhouding is het programma een geschikt item om als ondernemer te beheren.

logo