Een polo bedrukken voor een speciale gelegenheid

45294_Mood_USBasic_0132Een polo bedrukken voor een speciale gelegenheid

 

Wil je een polo bedrukken, dan ben je hiervoor bij Max Polo’s helemaal aan het juiste adres. Deze website is een onderdeel van het overkoepelende Maxilia Relatiegeschenken, en als relatiegeschenk is het natuurlijk bijzonder geschikt. Dit is ook de reden dat ik er überhaupt mee in aanraking kwam, dat ik af kwam te weten van de website voor een polo bedrukken. Immers, voor mijn werk kreeg ik de klus op mijn schouders om een hele serie polo’s te gaan bedrukken voor een evenement dat eraan zat te komen. We moesten uiteindelijk vijfhonderd stuks hebben en zodoende zocht ik naar het adres waar we dit het beste zouden kunnen laten doen. Op de polo lieten we heel groot het logo van het bedrijf waar ik voor werk afdrukken en zijn we deze later aan potentiële klanten gaan aanbieden. Dit had een groot effect en de reacties die we erop binnenkregen waren overwegend positief. Ik ben dus erg blij met hoe de actie heeft gelopen, het heeft ons flink wat bekendheid en bovendien wat nieuwe klanten opgeleverd. Zelf ga ik sindsdien ook weleens naar de website voor een polo bedrukken, ook in de privésfeer, bijvoorbeeld voor een feestje van vriendinnen. Twee van ons clubje waren er jarig en besloten samen een feest te geven – en de vriendinnen op hun beurt besloten de beide dames eens flink in het zonnetje te zetten. Een polo bedrukken voor iedere aanwezige gast hoorde daar ook zeker bij!