Environmental datacenters voor mijn oom!

Zoals jullie inmiddels al wel weten onderneem ik. Ik heb zelf een erg leuk bedrijf en ik maak dagelijks ook erg veel mee. Mijn hele familie onderneemt trouwens, zo heeft mijn oom een leuk ICT bedrijf en voorzie ik hem regelmatig van advies. Hij heeft een datacenter waar al zijn apparatuur staat en dit kost erg veel energie. Buiten dat is het ook erg slecht voor het milieu en hier wilde hij iets aan gaan doen. Ik heb hem toen meteen verteld over environmental datacenters, dit wordt aangeboden door Recair. Hiermee bespaar je een hoop energie en het is ook nog is een stuk beter voor het milieu. Mijn oom vond dit een erg goed idee en hij is meteen naar de website gegaan voor meer informatie. Hij heeft op de website veel informatie gevonden en dit leek hem wel wat.

Een erg goede oplossing

De environmental datacenters zijn echt super en het zorgt er simpelweg gewoon voor dat er minder schadelijke stoffen de lucht in gaan. Inmiddels werkt mijn oom hier al mee en hij vertelde me dat zijn energiekosten al een stuk minder hoog zijn. Hij is er ook erg blij mee dat hij het milieu een stuk minder vervuild. Dit is een echte aanrader voor iedereen die in de ICT onderneemt. Kijk anders zelf even op de website voor meer informatie en wie weet is het ook wel iets voor jou!