Habraken is echt een aanrader

Habraken

HabrakenEen tijdje terug ben ik in contact gekomen met Habraken. Mijn baas vroeg mij namelijk om op zoek te gaan naar nieuwe naaimachines, dus dat heb ik toen gedaan. Onze toenmalige leverancier was er al een tijdje mee gestopt, dus daar kon ik niet meer terecht. Wel wist ik nog welke merken hij altijd verkocht, dus daar kon ik specifiek naar gaan kijken. Hier hadden wij namelijk wel hele goede ervaringen mee, maar deze waren gewoon al erg oud. Een aantal onderdelen moesten vervangen worden, maar die waren niet meer te verkrijgen. Deze compleet vervangen was daarom voor ons de beste optie. Via een andere medewerker kwam ik toen bij dit bedrijf terecht en daar ben ik meteen even op de website gaan kijken.

Neem hier eens een kijkje

Habraken

Ik had nog een aantal vragen over de kosten, dus toen heb ik contact opgenomen met Habraken. Tijdens dit gesprek werd ik ongelofelijk goed geholpen en heb ik meteen een offerte aangevraagd. Deze kregen wij snel weer terug en bleek heel erg aantrekkelijk te zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen om uiteindelijk met hen in zee te gaan. Onze bestelling kregen wij uiteindelijk al na een korte tijd binnen, dus dat was mooi meegenomen. Daarnaast ging alles met de betaling en de verdere communicatie ook heel erg makkelijk. Mocht jij benieuwd zijn of deze webshop jou ook iets te bieden heeft, neem dan zeker eens een kijkje hier online!