Het kost niet veel om een frietwagen in te huren

aardappelen

aardappelen

Laatst had ik een personeelsfeest. Zelf verheug ik mij hier altijd enorm op. Vooral omdat je dan eens op een informele wijze met elkaar kunt praten en zo leer je jou collega’s op een andere wijze kennen. Elkaar jaar pakt het bedrijf dan ook groot uit en probeert er dan ook een gezellig middag/avond van te maken. Omdat het dit jaar in de zomer werd gevierd, op het bedrijfsterrein was het erg gezellig. Iedereen stond dan ook buiten en zij gaf de directeur een goede speech. daarna kwam er om de hoek een frietkot. Voor de mensen die niet weten wat dit is, dat is dus een mobiele frietwagen. Iedereen vond dit dan ook erg origineel. Ook qua timing kwam dit erg goed uit, omdat iedereen dus al honger begon te krijgen. Iedereen kon een puntzak friet nemen en de keuze uit verschillende snacks. Zo kun je kiezen uit een frikandel, kroket, kipkorn of hamburger. Alles was dan ook tot in de puntjes geregeld, vandaar dat ik de site van hun graag met jullie wil delen.

snackmobiel.nl

De site heet dus snackmobiel.nl

Ik weet niet of jullie hier al bekend mee zijn? Zij verzorgen namelijk ook een frietkot voor feesten en partijen. Zo hoorde ik van mij collega dit in de feestcommissie zit dat de kosten zo’n frietwagen erg laag waren. Vooraf bespreek je namelijk wat je allemaal wilt. Dit door te kiezen uit verschillende pakketten. Het financiële gedeelte wordt vooraf geregeld en zo kom je dus niet met extra kosten te zitten.

FrietwagenDe frieten smaakte overigens heerlijk. Stiekem had ik dan ook twee zakken gehaald. Wat mij betreft is deze firma dan ook een echte aanrader!