Het nieuwe werken

AVK het trainingscentrum voor ondernemers

Afgelopen week was ik aan het zoeken op internet naar trainingen die we als werknemers van een grote organisatie konden gaan volgen. Ik had van de directie de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar trainingen of opleidingen die zouden bijdragen aan de werksfeer, en de werkdruk te verbeteren op kantoor. Zo kwam ik terecht op de website van AVK en zag direct hun aanhaal die precies aansloot op de wensen van de directie en ik dus direct verder ben gaan lezen over de trainingen ze precies aanbieden op de website van AVK. 

De slogan of aanhaal waar ik het hierbij over heb is als volgt ”slimmer, sneller en leuker werken” een uitspraak die mee zeer aanstond en precies aansloot op de wensen van de directie. Het moesten natuurlijk wel trainingen zijn die ook aansluiten op de werkzaamheden op ons kantoor en zocht op hun website naar de mogelijkheden. Zo heb ik een aantal trainingen samengesteld waar wij op dit moment ook mee werken. Hieronder vind je deze lijst.

  • Excel training
  • Office training
  • Cloud training
  • Slimmer emailen

Vooral de laatste training vond ik een leuke. We mailen de hele dag met klanten en fabrikanten en soms weet je van gekkigheid niet meer waar je moet beginnen. Er komen op een dag namelijk vele e-mails binnen die verwerkt en allemaal beantwoord moeten worden. AVK geeft trainingen om hierin structuur aan te brengen en hier slim mee om te gaan. Ik ga deze training dan ook zeker voorstellen aan mijn directie. Daarnaast zal ik ook de andere drie trainingen aanreiken om zo een keuze aanbod te maken. 

MSO-banner training_digitaal_archiveren training_e-mail_minderen