Variatie in allerlei leuks op de website van HiepHiepKado

Variatie in allerlei leuks op de website van HiepHiepKado

relatiegeschenken-hiephiepkado

Mocht je nog op zoek zijn naar mooie relatiegeschenken of kerstpakketten, kijk dan vooral eens op de website van HiepHiepKado, een echte aanrader. Ik zeg dit uiteraard niet voor niets, want bij mijzelf is ook al meerdere keren gebleken dat ik goed van HiepHiepKado op aan kan. Zo weet ik mij nog goed de vorige keer herinneren toen we er op het laatst achterkwamen dat er door de daarvoor verantwoordelijke manager geen kerstpakketten had geregeld. Die was het in alle drukte vergeten te doen voor hij op vakantie ging. Iemand moest het toen in allerijl overnemen en ik heb dat op mij genomen. Met liefde overigens, want ik vind het echt leuk dit soort dingen uit te zoeken voor mensen, en zeker wanneer dit mijn team betreft. Die ken ik door en door en ik weet dan ook heel goed waar ik ze blij mee kan maken. Nou is er op dit gebied veel te vinden op de website van HiepHiepKado, want ze hebben een stuk of zeventig verschillende soorten kerstpakketten en er was dus keuze genoeg in dit spectrum om echt iets persoonlijks voor de mensen uit te zoeken. Het pakket dat ik voor ze koos bleek een schot in de roos te zijn en het was een groot succes onder de mensen, ik heb er vele dankbare woorden over gehoord en geen van de mensen heeft doorgehad dat het allemaal op het allerlaatste moment nog geregeld is. Dat scheelt toch behoorlijk, dat je ook op het laatste moment nog bij een organisatie als HiepHiepKado, die het immers druk genoeg hebben met kerst, terecht kunt.