Voordelig een Occasion leasen

Occasion leasenEen heel jaar lang heb ik een personenauto geleased op de kosten van mijn werkgever. Aangezien hij een goede band heeft met finalease, mocht ik van hem een auto leasen. Ik heb toen contact opgenomen met het bedrijf en gevraagd of ik langs kon komen. Dat was geen enkel probleem. Toen ik langskwam werd ik prima ontvangen. We zijn vervolgens gaan zitten om te kijken wat ik precies nodig had. Wat opviel was dat een Occasion leasen erg voordelig was. Daarnaast hadden ze weinig kilometers gemaakt en beschikte ze over goede kwaliteiten.

Ik had gevraagd of ik een proefrit kon maken en dat was geen enkel probleem. Tijdens het rijden voelde het allemaal perfect. De koppeling deed het goed, je hoorde geen rare geluiden en de motor werkte perfect. Na de proefrit had ik besloten om hem voor een jaar te leasen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Een jaar lang heb ik er veel plezier van gehad. Het is daarom ook echt een aanrader om hier een Occasion te leasen.

Zeer tevreden. auto

Van mijn baas heb ik te horen gekregen dat ik een nieuwe mocht leasen en daar ben ik erg blij mee. Het fijne is dat je bij dit bedrijf op verschillende manieren kan betalen. Zo kan je een aanbetaling doen, of juist op het eind een extra bedrag te betalen. Ook is het mogelijk om bij dit bedrijf je huidige auto in te leveren. Je betaald dan maandelijks een lager bedrag.